tisdag 3 februari 2015

Ramens beryktade gäng

  Här får ni mina engångskamera bilder från Gotland!! DEL 1
(ni kan klicka på dem bläddra, mellan dem och kolla på dem i större storlek om ni vill )



det här är mest troligt när vi tältade på flygplatsens parkering första natten, hehe



detta var då efter vår första dag på cykel och vi tog oss fram till ett vandrarhem som ägdes av en amerikans tant som trodde att Lollo hette Karin.


här blev det ett finger i vägen men, man kunde gå upp på ett berg och kolla på fin utsikt!!


vi bodde alltså i huset bakom det stora vita.


några får vi stannade och försökte klappa nästa dag.


( denna bild i pappersformat har så fina färger) men iaf detta var en mycket bra kväll på en lite mindre bra dag, med kyla, regn och gråsuggor. Här hade vi typ börjat torka och hunnit äta de goda pajerna vi tiggde / köpte av en snäll tant på ett fik. detta är alltså Blålagunen. 


nästa dag cyklade vi vidare och beslöt oss för att vårt tält skulle få slå rot på en strand av stenar för att undvika gråsuggor, här fanns det dock EXTREMT mycket småflugor, och här på bilden kan man alltså se en av alla mackmåltider vi hade.


efter att ha förstört en ritual-ring alt några tidigare personers tältplats var vårt tält uppe och tror vi spelade kort efter att vi dansat till Flawless i cykelbyxor och lite sådant. Det var innan denna tältplats vi gick på toa hemma hos han som stekte fiskpinnar, lyssnade på country och sa massa saker på gotländska som vi inte förstod.

to be very much continued, för DEL 2 är lite finare och längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar