söndag 8 februari 2015

:(:(



Egentligen bryr jag mig inte så mycket om någon läser detta, och försöker inte framställa mig som någon klok människa men blir bara så himla irriterad på att  vuxna svenskar är så svinigt korkade och inte kan tänka utanför sig själva!!!!. 

http://nojesguiden.se/blogg/kakan/varfor-ar-kvinnors-verklighet-aldrig-en-riktig-verklighet

Det här är jättegammalt men alltså läs det, alltså kommentarerna som Hanna fått på sin spalt !!!! fattar helt ärligt inte hur vissa vuxna människor kan vara så sjukt korkade,

"Undrar om inte nästan alla kvinnor har gått med på att ha en inställning att man är lite rädd om de stackars männen och inte får visa sig starkare, intelligentare, duktigare - för då får han inte upp den? De underordnar sig frivilligt. Det är bara att se på nästan vilken bild som helst, t ex i en dagstidning, där en man och en kvinna förekommer samtidigt. Nästan alltid tittar kvinnan på mannen, för hon är van att bekräfta honom. Mannen tittar på något annat, han tittar inte tillbaka på kvinnan."  

alltså hur kan man vara 52 år och så korkad, ba man kan se det i nästan vilken bild som helst i den dagstidning, JA DET KAN MAN men det är fkn sexism man kan se i nästan varje bild, det är ju inte som att den kvinnliga modellen ba ja men nu kollar jag på dig för att du ska få bekräftelse.  och "för att hon är van att bekräfta honom" ja för att samhället ser ut så för att det tyvärr är kvinnans roll, inte för att hon vill samla nå goodwill yskados av honom. Hon har alltså rakt av beskrivit ett exempel på patriarkatet, men är alltså för korkad för att kunna dra slutsatsen att det är det här som är problemet, som beskrivs i Krönikan. 

och en sak till hatar folk som drar vi-är-djur-argumentet!! ba jo men allt går ut på att föröka sig och bla det är hanen som ska försörja ungarna och skydda familjen, är den starkaste och honan som måste skydda barnen, att saker mannen gör är instinkter från djurtiden som finns i generna och blabla skyller allt på överlevnadsinstinkt och att vi också är djur, MEN BAJS PÅ DIG DÅ KAN DU VÄL KRYPA UR KATTLUCKAN I DIN DÖRR OCH LEVA I SKOGEN, så kan vi som inte tror att vi är djur försöka skapa ett bättre samhälle utan att du är i vägen. Och då kan du slicka din egen röv istället för männens pga nu är du en katt och det är typ vad katter gör

hehe älskar att blogga då man är arg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar